Esti in cautarea celui mai bun software pentru administrarea unei frizerii?

Administrarea unei frizerii nu este chiar cel mai ușor lucru din lume – trebuie să te ocupi de programări, să verifici stocurile în mod regulat, să gestionezi statisticile și să păstrezi legătura cu clienții. Cu alte cuvinte, ești ocupat până peste cap. Cu toate acestea, cu ajutorul unei soluții software pentru frizerii ușor de utilizat, multe dintre aceste sarcini sunt efectuate automat. Această soluție este Versum – o aplicație web care funcționează pe toate platformele și îți oferă toate instrumentele de care ai nevoie pentru a-ți eficientiza activitatea zilnică, a economisi timp prețios și a câștiga mai mulți clienți fideli.

Atrage mai mulți clienți cu ajutorul unui sistem de programări pentru frizerii

Când vine vorba de programările clienților, comoditatea este totul, iar clienții nu ar trebui să se dea peste cap pentru o programare. Fă-le viața ușoară și implementează sistemul Versum de programări online 24/7. Conectează pagina de programări a frizeriei tale la pagina de Facebook sau la site-ul salonului și tot ce-ți rămâne de făcut este să observi cum programările clienților intră direct în calendar, chiar și după orele de program sau atunci când ești cu un alt client. Software-ul de programări Versum este cartea de vizită online perfectă, unde vei putea să-ți prezinți serviciile, portofoliul, echipa și, mai presus de toate, să te bucuri de toate recenziile pozitive primite de la clienții tăi.

SMS reminders and communication

Redu rata de neprezentare și comunică cu clienții tăi

Versum nu este doar o aplicație software pentru programări. Sistemul este ideal pentru a le reaminti clienților de programările viitoare. Trimite notificări automate cu privire la programări sub forma mesajelor text și e-mail, care te pot ajuta să reduci neprezentările cu până la 70%! În plus, Versum îți permite să programezi campanii de e-mail și SMS care te vor ajuta să păstrezi legătura cu clienții tăi și, în același timp, să promovezi cele mai recente servicii, oferte sau evenimente. Comunicarea cu clienții este modalitatea perfectă de a transforma clientul care calcă pentru prima oară pragul salonului într-unul fidel.

Detailed customer records and appointment history

Construiește o bază de clienți și un istoric al programărilor

După cum probabil știi deja, clienții vin la frizerie nu doar pentru îngrijirea bărbii sau a altor aspecte – vin aici să se relaxeze! Pentru a le oferi cea mai bună experiență posibilă, încearcă Versum, un program pentru administrarea frizeriilor! Sistemul colectează și stochează toate informațiile vitale despre clienți, inclusiv: detalii personale, istoricul complet al programărilor, preferințele, precum și fotografiile înainte și după. Data viitoare când clientul intră în salon, pregătește-i prosopul cald preferat și ceașca de cafea. Un serviciu excelent este elementul care te diferențiază de competiție și motivul pentru care clienții aleg salonul tău, iar cu Versum tot ce trebuie să știi și să faci pentru a oferi servicii mai bune este într-un singur loc.

Controlează stocul și gestionează vânzările

Pentru majoritatea saloanelor de tip frizerie/barbershop, produsele pentru comerțul cu amănuntul și cele folosite în salon sunt vitale pentru succes. De la pomade și geluri până la ceară și ulei de barbă – fiecare produs trebuie verificat cu regularitate. Imaginează-ți că un client își face o programare pentru un serviciu de epilare nazală, iar când ajunge la salon îi este oferit un alt tratament, deoarece nu mai există ceară. Evită astfel de situații neplăcute cu ajutorul aplicației software de administrare a frizeriilor – Versum. Sistemul îți permite să urmărești vânzările produselor, livrările și stocurile. În plus, sistemul îți permite să anticipezi consumul viitor al produselor și să știi când nivelul stocurilor este scăzut. Astfel, nu vei fi niciodată în pană de produse pentru vânzare și salon, economisînd bani și maximizând oportunitățile de vânzare.

Gestionarea resurselor

Gestionarea stocului

Carduri cadou

Gestionarea angajaților

Recenzii clienți

Integrare Social Media

Pagină gratuită de programări online

Program de Fidelitate

Marketing automatizat

Testimonial- Salon management software

Ai întregul salon în buzunar! – astfel descrie echipa Barbershop-ului „Kopytek” sistemul de administrare pentru saloane Versum într-o singură frază. Vreți să știți de ce? Sunt multe motive, dar cel mai mult apreciem funcționalitatea sistemului de acces la distanță. Apoi, există opțiuni pentru gestionarea listei de angajați, a serviciilor, a programărilor, a stocului și a voucherelor.

Sebastian Kopytek
Barber Kopytek, Polonia

O frizerie profesionistă trebuie să folosească instrumente profesionale pentru a-și optimiza eficiența, iar software-ul pentru frizerii bine dezvoltat va face exact acest lucru. Lucrează fără probleme și gestionează-ți mai bine sarcinile zilnice cu Versum!

Keen to try Versum?

Înregistrează-te pentru a testa gratuit acest software pentru salon

Descoperă ce poate face Versum pentru tine

Testează gratuit