Ești în căutarea celui mai bun software pentru administrarea unui salon de manichiură?

Visezi la deschiderea propriului salon de manichiură? Este fantastic! Vrei să te dedici dezvoltării talentului tău, dar te interesează în același timp extinderea și gestionarea mai eficientă a afacerii tale? Atunci sistemul pentru saloane de manichiură Versum este soluția ideală pentru tine. Administrarea companiei tale va fi o plăcere pură, ajutându-te în același timp să economisești timp prețios.

SMS reminders and communication

Redu rata de neprezentare cu ajutorul notificărilor de tip mesaj text

Nimănui nu-i place când clienții nu se prezintă la programare și, cu ajutorul unei soluții fiabile, poți reduce în mod semnificativ aceste situații! În prezent, clienții tăi au o viață ocupată și sunt în mod constant pe fugă – ceea ce duce la neprezentarea la programări. Ca proprietar de salon de manichiură, nu ai timp să reamintești fiecărui client de programarea sa. De aceea, aplicația software Versum pentru saloane de manichiura îți sare în ajutor informând clienții despre programările lor prin trimiterea unei notificări automate prin SMS sau email. Astfel, numărul de neprezentări este redus cu cel puțin 70%!

Primește programări prin intermediul social media

Vrei să primești programări 24/7? Sau să le oferi urmăritorilor fideli posibilitatea de a face o programare direct de pe paginile de social media? Acest lucru este acum posibil cu Versum! Activează pagina de programare online din sistem și nu-ți rămâne decât să observi cum programările încep să-ți umple calendarul! Clienții vor putea face programări oricând și oriunde, prin intermediul paginii de profil sau al site-ului web. De asemenea, poți adăuga un portofoliu sau distribui recenziile clienților pe pagina de programare, încurajându-i astfel pe potențialii clienți să facă o programare! Sistemul Versum de programare online face programarea unei ședințe la studioul tău de manichiura simplă ca bună ziua!

Gift cards

Atrage mai mulți clienți cu cardurile cadou

Versum este mult mai mult decât un simplu software de programări pentru salonul de manichiură – este un program avansat creat pentru a ajuta la efectuarea celor mai dificile și laborioase activități ale salonului de manichiură. Are toate instrumentele potrivite pentru a te ajuta să-ți promovezi cele mai recente produse, tratamente și oferte. Cu ajutorul unor caracteristici cheie cum ar fi programul de loialitate, comunicarea automatizată prin e-mail și SMS și, mai presus de toate, gestionarea cardurilor cadou, vei câștiga nu doar clienți noi, ci le vei oferi clienților fideli și mai multe motive pentru a-ți vizita salonul!

Expune recenziile clienților și fotografii ‘înainte și după’

Clienții mulțumiți sunt cei mai buni promotori de mărci, iar faptul că ei oferă un feedback pozitiv despre afacerea ta este perfect pentru promovarea salonului. Mulțumiță Versum, software pentru saloane de manichiură, poți trimite clienților solicitări automate pentru recenzii, poți colecta fotografiile ‘înainte și după’ și le poți folosi ca material de referință sau pentru a promova un tratament. Publică cu ușurință fotografii și comentarii pozitive pe site-ul web și în canalele de social media precum Facebook sau Twitter. Aceasta este o modalitate excelentă de a te lăuda cu profesionalismul salonului și cu clienții mulțumiți.

Gestionarea resurselor

Gestionarea stocului

Carduri cadou

Gestionarea angajaților

Recenzii clienți

Integrare Social Media

Pagină gratuită de programări online

Program de Fidelitate

Marketing automatizat

Testimonial- Salon management software

Cel mai mult apreciem ușurința de a face programări, actualizarea sau anularea acestora. Caracteristica inventarului ne ajută să urmărim produsele în stoc. Este, de asemenea, minunat modul în care ținem cu ușurință evidenta clienților și a fișelor acestora, precum și faptul că putem adăuga note pentru fiecare vizită. Acest software simplu pentru saloane este foarte convenabil.

Dagmara Naronowicz
Serenity Beauty Studio, SUA

Cu ajutorului unui program pentru saloanele de manichiura fiabil și bine conceput vei automatiza multe dintre sarcinile tale de rutină și vei economisi timp prețios. Cu Versum, te poți concentra pe ceea ce contează cu adevărat – clienții tăi! Lucrează mai eficient și gestionează mai bine activitatea ta zilnică cu cel mai bun software pentru saloanele de manichiură.

Keen to try Versum?

Înregistrează-te pentru a testa gratuit acest software pentru salon

Descoperă ce poate face Versum pentru tine

Testează gratuit