Ești în căutarea celui mai bun software pentru saloane de frumusețe?

De la programări până la gestionarea încăperilor, a echipamentelor și a comerțului cu amănuntul, aplicația software pentru saloane de înfrumusețare Versum simplifică toate aspectele legate de managementul afacerilor în domeniul frumuseții, fie că deții un mic studio de epilare, o clinică de frumusețe sau un lanț mare de saloane. În loc să-ți gestionezi afacerea cu o agendă de hârtie voluminoasă, neorganizată, vezi toate avantajele implementării unui sistem digital!

Detailed customer records and appointment history

Asigură un serviciu clienți excelent

Fișele clienților și istoricul programărilor disponibile în software-ul pentru saloane de înfrumusețare Versum oferă toate informațiile de care ai nevoie pentru a oferi clienților tăi servicii excelente. Sistemul colectează date relevante precum: detalii de contact, fotografii înainte și după, preferințele clienților, informațiile cu privire la tratament, istoricul achizițiilor, produsele sau serviciile preferate și multe altele. Toate datele de care ai nevoie sunt doar la un clic distanță! Când lucrezi cu clienții, nimic nu este mai important decât serviciul clienți remarcabil. Cunoștințele aprofundate despre clienți, stocate în siguranță în programul nostru pentru saloanele de frumusețe, îți vor permite să construiești relații de lungă durată, pozitive cu clienții tăi.

Îmbunătățești comunicarea cu clienții

Notificările automate pentru programări reprezintă doar începutul construirii relațiilor de durată cu clienții tăi. Cu Versum, comunicarea cu ei este lipsită de efort – lansează campanii de marketing, încurajând clienții să testeze unul dintre cele mai recente produse, servicii sau o ofertă specială. În plus, ține clienții la curent cu privire la ceea ce se întâmplă în salon, precum evenimentele viitoare sau noul program. Trimiterea mesajelor individuale și în masă, precum și postările social media, vor lua literalmente doar câteva minute – sau vor fi automatizate cu totul. Mai mult decât atât, mesajele ajung la publicul dorit prin SMS și e-mail. Versum este cel mai bun mod de a păstra legătura cu clienții tăi!

Gestioneză-ți cu ușurință angajații, stocul și resursele

Doar cel mai bun program de administrare al salonului de frumusețe te va ajuta să devii un manager eficient și bine organizat. Cu Versum, toate aspectele legate de conducerea unui salon sunt o plăcere, nu doar o responsabilitate. Supraveghează angajații și stabilește remunerațiile, analizează veniturile din vânzări, nivelurile stocurilor și utilitatea resurselor. La sfârșitul zilei, generează rapoarte detaliate privind vânzările, comisioanele, inventarul și resursele, pentru a te ajuta să-ți administrezi salonul eficient! Toate datele, rapoartele și statisticile disponibile la apăsarea unui buton, oriunde și oricând.

Program 24/7 cu programările online

Proprietarul unui salon suprasolicitat face totul pentru a menține satisfacția clienților – chiar dacă acest lucru înseamnă a face programări în afara orelor de lucru. În loc să gestionezi programările clienților manual, permite-le să le facă singuri pe o pagină web gratuită disponibilă în programul nostru de administrare a saloanelor de frumusețe. Îți permite să accepți programări non-stop: o mare comoditate pe care clienții o vor aprecia și o modalitate excelentă de a stimula programările pentru afacerea ta în domeniul frumuseții.

Fișe și istoric clienți

Notificări automate

Rapoarte în timp real

Carduri cadou

Controlul stocului

Gestionarea resurselor

Marketing automatizat

Program de fidelitate

Punct de vânzare

Cum văd clienții noștri aplicația software pentru administrarea saloanelor de înfrumusetare Versum

Simt in sfârșit ca dețin 100% controlul afacerii mele. Statistici, rapoarte și starea stocului sunt extrem de utile pentru o gestionare eficientă a afacerii. Recomand cu încredere antreprenorilor acest program de gestionare a programărilor.

Monika Masłowska
M&M Beauty, Marea Britanie

Servicii excelente, administrare impecabilă. Clienții vor aprecia prima caracteristică, iar angajații – pe cea din urmă. E timpul să întâmpini o nouă tehnologie în salonul tău!

Keen to try Versum?

Înregistrează-te pentru a testa gratuit acest software pentru salon

Bucură-te de toate avantajele imediat!

Testează gratuit