Ești în căutarea celui mai bun software pentru spa?

Gestionarea eficientă a unui spa necesită abilitați de multitasking și organizare. Din fericire, cel mai bun software de management al spa-urilor îi ajută pe proprietari să-și îndeplinească cu succes toate sarcinile de zi cu zi, de la programări până la managementul încăperilor și echipamentelor. Află cum îți poți ușura munca.

Vinde-ți serviciile 24/7

Versum este echipat cu un programator ușor de utilizat, disponibil oriunde. Caracteristica de programare online permite clienților să își rezerve ședințele în orice moment, utilizând orice dispozitiv. Profită de avantajele programării online 24/7 și redu timpul petrecut de angajați la telefon.

SMS reminders and communication

Comunică mai ușor și mai eficient

Păstrează legătura cu clienții chiar și în afara salonului. Software-ul pentru spa de la Versum te va ajuta să automatizezi procesul și să construiești relații de lungă durată cu clienții. Câștigă timp cu o gamă largă de mesaje automate, precum notificări pentru programări, urări pentru ziua de naștere, mesaje text de mulțumire și campanii de e-mail direcționate.

Oferă-le clienților tăi o experiență unică

Aplicația software Versum spa îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie cu privire la clienții tăi, preferințele lor și un istoric complet al programărilor, permițându-ți să oferi servicii de cu totul alt nivel. Răsfață-ți clienții și mai mult printr-un program de fidelitate și recompensează-i pentru activități precum achiziționarea de produse și servicii sau recomandările făcute prietenilor.

Controlul stocului fără bătăi de cap

Programul de administrare al spa-ului Versum face toată munca grea în locul tău – acesta monitorizează nivelurile stocurilor și urmărește vânzările, precum și consumul de produse folosite în salon. Reconcilierea, inventarul și comenzile vor fi toate floare la ureche. Cardurile cadou și voucherele te vor ajuta să promovezi serviciile și să generezi mai multe venituri.

Gestionarea resurselor

Gestionarea stocului

Carduri cadou

Gestionarea angajaților

Recenzii clienți

Integrare Social Media

Pagină gratuită de programări online

Program de Fidelitate

Marketing automatizat

Cum văd clienții noștri aplicația software pentru administrarea spa-ului Versum

Acesta este cel mai bun software pe care l-am folosit, iar serviciul lor de suport este extrem de util și foarte prompt. Putem discuta cu un agent și ne putem exprima preocupările, iar acestea sunt adresate în mod corespunzător. Mă bucur atât de mult că am descoperit Versum! Cu siguranță nu voi folosi niciodată un alt software pentru salon.

Pam Leeladacha
Touch of Siam, Australia

Un program de administrare spa bine conceput îți va permite să te bucuri de avantajele tehnologiei actuale, să lucrezi fără probleme și să-ți gestionezi mai bine sarcinile zilnice.

Keen to try Versum?

Înregistrează-te pentru a testa gratuit acest software pentru salon

Descoperă ce poate face Versum pentru tine

Testează gratuit