Hai să ne cunoști clienții. Hai să cunoști Versum

În fiecare zi, peste 46.000 de profesioniști în înfrumusețare folosesc software-ul Versum.
Vezi mai jos ce spun unii dintre ei despre cum i-a ajutat Versum să își crească afacerile.

Louise Sumner, Expert Îngrijirea Pielii

Din momentul în care m-am conectat, a fost o experiență cu totul diferită. Mă simțeam ca un copil la școală, nepregătit pentru un test. Echipa Versum nu mi-a oferit șansa să îmi fac prea multe griji în privința asta, pentru că imediat ce prindeam puțin timp liber, Slawo mă îndruma telefonic și totul era atât de simplu de setat.

Mai mult

Foarte ușor de utilizat, ușor de adaptat pe măsură ce salonul crește și evoluează. Styliștii și practicienii care nu au folosit niciodată un software de administrare, consideră Versum non-amenințător și ușor de utilizat. Cel mai avantajos beneficiu pe care îl câștig personal, este timpul să mă concentrez pe alte apecte ale afacerii mele, știind că Versum are tot ce am nevoie pentru administrare.

The River Rooms

testimonials wink team

Wink Lashbar

Am amânat chiar și să mă uit la un program software din teama de a-l folosi. Am contactat tentativ Versum și în curând am vorbit cu un reprezentant. Acesta a schimbat literalmente modul în care funcționează afacerea noastră și de atunci am folosit sistemul de rezervări online Versum. Rata de rezervare a crescut incredibil, iar viața noastră este mult mai ușoară. Nu vă pot spune cât de impresionată sunt. Am fost surprinsă să aflu cât de ușor de folosit este. Suportul pentru clienți este fantastic, software-ul excelent, foarte ușor de utilizat - 5 stele. Versum este una dintre cele mai bune companii cu care am lucrat vreodată.

Show more
Keen to try Versum?

Vrei să încerci Versum?

Fără limitări. Fără obligații. Fără taxe de anulare.

Începe acum gratuit!