De la machiaj și ședințe foto, la spa de lux. Interviu cu Amani Karim

Efortul depus și determinarea au propulsat-o pe Amani Karim unde este acum – proprietară Amani Karim Beauty. Având o pasiune pentru modă, fotografie și machiaj, a început să lucreze ca artist fotograf și profesionist machiaj pentru sora ei. La scurt timp, era căutată pentru machiaje pentru nunți, petreceri și chiar spectacole de modă. Curând după aceea, și-a pornit propria linie cosmetică și împreună cu soțul ei, au lansat renumitul Amani Karim Beauty Spa.

Juliusz: Ai avut un drum lung pentru a ajunge acolo unde ești. Îți place meseria ta?

Amani: Îmi ador meseria! Munca în industria frumuseții a fost întotdeauna un scop și o pasiune a mea. Întotdeauna am știut că va fi drumul spre care mă voi orienta în carieră.

J: Ce te ambiționează la locul de muncă?

A: Industria se dezvoltă foarte repede! Îmi place că sunt întotdeauna încurajată să încerc lucruri noi și să fiu creativă. Dacă nu funcționează, mă concentrez pe a învăța lecții, pe a mă ridica și a încerca alte lucruri.

J: Spune-ne povestea ta. … care a fost calatoria pana la a ajunge sa conduci un spa de lux?

A:Venind dintr-o familie de oameni creativi, am fost înconjurată de sprijin atunci când am decis să urmez o carieră în industrie. Am început ca fotograf; Am făcut-o în principal pentru că era foarte distractiv. Sora mea este designer de modă, așa că m-a angajat să fac majoritatea fotografiilor ei. Au fost momente în care nu am putut face rost de cineva să se ocupe de machiaj, dar eram și eu pricepută la asta și nu am ezitat niciodată să machiez pe nimeni.

Am fost apoi angajată să fac machiaje pentru nunți, petreceri, reviste și spectacole de modă. Atunci am realizat că trebuie să fac o afacere din asta. Mi-am început propria linie de cosmetice, luând în considerare faptul că era foarte posibil să nu fie neapărat un succes, dar eram conștientă că trebuie să încep de undeva. Spre surprinderea mea, s-a vândut în Orientul Mijlociu încă din prima săptămână.

J: Cum ai aflat despre Versum?

A: Habar nu aveam în ce urma să mă implic, să fiu sinceră. Soțul meu a decis să investească în deschiderea unui spa cu mine. Când am deschis prima dată, am început imediat să primim clienți și nu am putut ține pasul cu detaliile clienților sau programările. Asta a afectat afacerea în multe feluri.

După șase luni de la deschidere, am început să caut o soluție accesibilă pentru afacerea mea recent deschisă. Am trimis email-uri și am contactat multe companii de software, dar nimic nu m-a impresionat precum Versum!

J: Ce fel de servicii oferiți la Amani Karim Beauty & Spa?

A: Oferim servicii spa de lux accesibile. Încercăm să acoperim cât de mult posibil din industria frumuseții – oferim și tunsori, epilare, manichiuri, tratamente pentru îngrijirea pielii, îngrijire corporală, masaj și tratamente cu aromaterapie.

Avem vizitatori din întreaga lume care vin pentru o experiență de SPA unică.

J: Ați creat un loc excepțional pentru clienți – cum construiți relațiile cu aceștia?

A: Întotdeauna încurajez echipa să împărtășească cunoștințele lor cu clienții, deoarece nu toată lumea cunoaște cele mai noi tendințe din industrie și trebuie să ne concentrăm pe menținerea unei atitudini pozitive unii față de ceilalți.

De asemenea, este foarte important să tratezi cu fiecare client individual, luând în considerare caracteristicile unice și felul acestuia/eia de a fi.

În plus, punem accentul pe o comunicare clară pentru a evita potențiale neînțelegeri.

J: Cine sunt clienții tăi și ce înseamnă ei pentru tine?

A: Nu aș fi unde sunt acum fără clienții mei. Lucrăm din greu pentru a ne asigura că sunt mulțumiți și suntem mereu deschiși la sugestii. Relația pe care o avem cu clienții este foarte importantă pentru noi.

J: Afacerea este în floare – care este secretul tău pentru păstrarea clienților?

A: A fost greu pentru noi să facem clienții să revină când am deschis pentru prima dată spa-ul, pentru că aveam multe minusuri pe partea de comunicare și vechiul nostru sistem nu ajuta deloc. Este foarte important să rămâi conectat cu clienții prin SMS, e-mail sau telefon. Acum trimitem promoții, precum și confirmările de programare și memento-uri pentru a evita dezordinea în programul nostru de rezervări.

J: Cum au fost primele tale zile folosind Versum?

A: În primul rând, prezentarea a fost simplă și la subiect. În al doilea rând, am primit o versiune de încercare, 100% gratuit! Am început să văd o diferență drastică încă din prima săptămână. Numărul neprezentărilor a scăzut, iar personalul meu a reușit să urmărească fișele clienților. Nu ne mai confruntăm cu ciocniri între programări sau numele clienților. Aceste probleme nici nu sunt posibile cu Versum. Software-ul este ușor de accesat și cel mai important – este foarte ușor de utilizat.

J: Cu ce aspecte te-a ajutat cel mai mult sistemul?

A: Am avut probleme cu gestionarea schimbărilor de programări, calendarului, istoricului clienților, achizițiilor de carduri cadou, achizițiilor de produse, la administrarea stocului și multe alte probleme pe care Versum m-a ajutat să le rezolv.

J: Ti se pare că Versum s-a ridicat la așteptări?

A: Sunt atât de fericită cu Versum și atât de bucuroasă că l-am ales. De asemenea, sunt mândră să vă recomand celor care se alătură acestei industrii. Fie că sunteți un freelancer sau un proprietar de spa / salon în creștere, sunt sigură că acest software vă va schimba viața.

J: Care sunt funcționalitațile pe care le folosești cel mai des?

A: Practic folosesc aproape toate funcționalitațile zi de zi. Eu și personalul meu eliberăm carduri cadou, vindem pachete de servicii și conducem un program de loialitate destul de frecvent acum. Pot să aloc comisioanele personalului prin platformă și Versum calculează strategic totul pentru mine.

J: Care caracteristici vă plac cel mai mult?

A: Mă bazez pe statisticile zilnice pe care Versum le calculează automat. Cel mai mult îmi place faptul că vechile înregistrări ale clienților pot fi găsite doar printr-un clic al unui buton.

Doriți să vă dezvoltați salonul cu Versum la fel ca Amani?

Faceți primul pas, punând sistemul nostru la încercare gratuit.

Incearcă Gratuit

[Total: 0    Average: 0/5]