Întotdeauna întâmpină-ți clienții cu un zâmbet și o cafea aromată. Interviu cu Monika Maslowska

m&m beauty team smiling

Monika a intrat în lumea frumuseții după terminarea masteratului. A avut un drum anevoios, deschizându-și primul salon în străinătate, dar cu voință, hotărâre și dragoste pentru frumusețe, a reușit acolo unde mulți ar fi eșuat. De la absolvirea facultății, la proprietar de salon și finalist la The Hair & Beauty Awards – aici este povestea Monikai.

Juliusz: Spune-mi despre tine și despre afacerea ta – când a început totul?

Monika: Cariera mea a început acum 10 ani, după ce am obținut diploma de masterat.

J: Cum a fost când ai deschis primul tău salon?

M: Aveam puțin peste 20 de ani și deschiderea unui salon într-o altă țară a fost destul de provocatoare pentru mine. Drumul către succes a fost unul greoi, plin de obstacole, dar datorită motivației, hotărârii și pasiunii pentru frumusețe, le-am depășit pe toate.

J: Care este forța care te face să mergi mai departe?

M: Sunt alimentată de energia pozitivă pe care o primesc de la clienții satisfăcuți. Întotdeauna caut să aduc îmbunătățiri salonului meu și să vin cu oferte bune, toate pentru clienții mei. În plus, grație echipei M & M Beauty, ne bucurăm de o atmosferă bună de lucru și un respect reciproc – este motivul pentru care venim la lucru zâmbind.

J: Și ce fel de servicii oferiți?

M: Oferim o mare varietate, dar specialitatea noastră este machiajul permanent. Celelalte tratamente includ conturul prin endermologie, unghii, gene și tratamente faciale. De asemenea, lucrăm împreună cu specialiști în domeniul medicinii estetice.

m&m beauty salon reception

J: Afacerea ta crește rapid și clienții iubesc serviciile tale. Care este secretul?

M: Prioritizăm calitatea serviciilor pe care le-am dezvoltat de-a lungul anilor. Începe cu tratamentul însuși și se termină cu serviciul oferit clienților. Întodeauna ne întâmpinăm clienții cu un zâmbet cald, pentru că este foarte important pentru noi ca ei să se simtă bine în salon. Atmosfera bună, o ceașcă de cafea aromată, dulciuri … aceste mici detalii au un impact mare.

J: Ce faceți pentru a vă menține clienții?

M: Lucrăm la a trata nevoile fiecărui client individual, a rula campanii de fidelizare, precum și a planifica evenimente și a informa clienții despre cele mai recente tratamente și tehnologii. Chiar mergem dincolo de chemarea noastră – un bun exemplu este un curs de autoapărare pe care l-am organizat pentru clienții M & M Beauty.

J: Wow, e uimitor! Ai mulți clienți internaționali?

M: De fapt, da, avem clienți care vin să ne viziteze din mai multe țări, indiferent dacă este vorba de localnici din Marea Britanie sau Greci, Spanioli și Italieni. Mulți dintre ei ne sunt acum prieteni apropiați. Este un sentiment minunat, această apropiere de clienți și ne face să facem tot ce putem să-i mulțumim.

m&m beauty award

J: Felicitări pentru că ați fost printre finaliști la “The Hair & Beauty Awards”. Cum ați intrat în preselecție?

M: Mulțumesc, am fost puși pe listă în mod spontan, iar clienții noștri ne-au încurajat să participăm. Am fost surprinși pozitiv de numărul de voturi pe care le-am primit, ne-au depășit cu mult așteptările și am intrat în finală. Acesta a fost un mare succes și avem clienții fideli să le mulțumim pentru această realizare. A fost o experiență uimitoare pentru echipa M & M Beauty și recent, am fost aleași câștigători la categoriile de “cel mai bun artist machiaj permanent” și “cel mai bun artist de sprâncene permanente”, la conferința de micropigmentare din Marea Britanie în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor. Acesta este cu siguranță un an bun pentru echipa M & M Beauty!

J: Folosiți Versum de ceva timp, cum ați aflat despre noi?

M: Am auzit despre Versum în mass-media, dar a fost recomandarea unui prieten care ne-a încurajat să încercăm sistemul. Experiența prietenului în lucrul cu acesta ne-a făcut să ne simțim încrezători în a decide cu privire la Versum.

J: Și ce părere aveți despre Versum?

M: Primul pas este întotdeauna cel mai dificil, trecerea de la o agendă de hârtie la un jurnal de programare electronic a fost dificilă, dar cu ajutorul echipei de asistență de la Versum, tranziția nu a fost atât de grea precum ne-am imaginat. Abia acum simt că am control asupra veniturilor, cheltuielilor și timpului meu de lucru. Este minunat să văd lista de clienți crescând luna după lună și cât de mult aceștia se bucură de funcția de rezervare online intuitivă.

J: Ați recomanda Versum altor proprietari de saloane?

M: Fiecare clinică ce apreciază importanța organizării va constata că Versum este esențial pentru menținerea acesteia. Vă ajută să economisiți timp prețios, să îmbunătățiți comunicarea cu clienții, să eliminați greșelile, să generați rapoarte financiare detaliate și este mai mult decât uimitor în ceea ce privește programările online. Este pur și simplu minunat!

Doriți să vă dezvoltați salonul cu Versum la fel ca Monika?

Faceți primul pas, punând sistemul nostru la încercare, gratuit!

Încearcă Gratuit

[Total: 0    Average: 0/5]