Adevăruri și umor … Interviu cu Louise Sumner

Louise Sumner și-a construit experiența de lucru ca specialist în tratamente de înfrumusetare în mai multe saloane. A dedicat 10 ani educației sale pentru a deveni un profesionist de frumusețe calificat. Apoi a avut o schimbare de carieră, a devenit însoțitor de zbor timp de doi ani pentru a-și îndeplini o veche ambiție. Louise știa că se va întoarce la prima ei dragoste, dar avea nevoie doar de pauză pentru a vedea în ce fel. La întoarcere, a început să-și îndeplinească visul într-o cameră obscură în interiorul unui teren de cricket.

A: Și acum îți iubești meseria …

L: Iubesc ceea ce fac!!! Sunt pasionată de sănătatea și îngrijirea pielii și ceea ce îmi place cel mai mult este să îi ajut pe oameni să se simtă mai încrezători în pielea și aspectul lor. De asemenea, îmi place să cunosc clienții și să le ofer o experiență personalizată atrăgătoare.

A: Ce te satisface cel mai mult în munca pe care o faci?

L: Nimic nu este mai satisfăcător decât obținerea de rezultate de care atât clienții mei cât și noi suntem încântați. Când cineva are încredere în setul nostru de calificări și ne permite să îi îndrumăm prin acest proces pentru că au încredere în noi și munca noastră, este un sentiment atât de satisfăcătoar și pozitiv.

A: Poți să ne spui mai multe despre salonul tău?

L: După mulți ani, mi-am construit propria clinică. Industria de frumusețe m-a învățat bine, dar cu timpul m-am concentrat mai mult pe problemele și sănătatea pielii și toată dezvoltarea mea profesională în continuare s-a axat pe îngrijirea avansată a țesutului tegumentos. De aceea, în prezent, toți clienții mei sunt oameni care prețuiesc sănătatea pielii.

A: Care este aspectul cheie pe care te concentrezi când vine vorba de comunicarea cu clienții?

L: Am ales să nu creez un mediu clinic impersonal, ci să lucrez singură, oferind o experiență personală de înaltă calitate. Clienții mei sunt obișnuiți să mă vadă doar pe mine cu excepția cazurilor în care am un specialist în vizită în cadrul vreunui eveniment. Le explic clar clienților – mă străduiesc să obțin un rezultat bun și nu să ating obiective pentru companiile ale căror produse le vând. Am dat mereu dovadă de integritate și onestitate și dacă nu sunt persoana potrivită pentru anumite cazuri, mă străduiesc să îl ajut pe clientul meu să găsească persoana potrivită. Clinica mea este foarte privată și nu vând promisiuni goale, ci doar soluții practice.

A: Ce ar trebui să aștepte clienții de la un salon ca al tău?

L: Clienții mei sunt persoane care doresc un terapeut bine calificat și experimentat, care să le fie alături de-a lungul călătoriei până la rezultatul dorit. Produsele pe care le recomand sunt cele care le obțin rezultate și toți clienții mei iși cumpără produsele de îngrijire doar de la mine. Clienții mei sunt oameni care înțeleg valoarea construirii unei relații cu terapeutul lor pentru cele mai bune sfaturi și rezultate, mai degrabă decât urmărirea ultimelor tendințe.

A: Ce credeți că funcționează cel mai bine pentru a atrage clienți și pentru a-i reține? Cum ar trebui să fie construite relațiile dintre profesioniștii din saloane și clienții saloanelor?

L: Cred că atragi clientul potrivit pentru tipul tău de abordare – și aceștia sunt singurii de care mă ocup acum, după ani de zile de lucru cu toate tipurile de clienți, în timp ce am stabilit identitatea afacerii. Încrederea, onestitatea și umorul joacă un rol important în succesul meu. La început a fost pur și simplu multă muncă și multe sacrificii care au construit platforma pe care am putut să lansez o afacere puternică. De asemenea, clienții mei știu că încă investesc mult timp și bani în formare și este destul de dificil pentru că tot eu sunt cea care se ocupă de toate celelalte aspecte ale afacerii.

A: Care este rețeta ta pentru atragerea de noi clienți și promovarea serviciilor?

L: În primele zile am făcut publicitate în stil vechi, dar sunt în continuare de părere că recomandările sunt cel mai bun instrument de promovare. Noua eră de social media și promovare online, joacă, fără îndoială, un rol imens în crearea renumelui unei afaceri, dar nu este suficient să faci doar asta. Ființele umane vor dori întotdeauna să simtă o conexiune personală, în special în domeniul în care îmi desfășor eu activitatea. Dacă decid vreodată să creez o clinică mare, ar fi totuși o unealtă grozavă pentru a câștiga clienți noi.

A: Folosești Versum la salonul tău de câteva luni deja. De ce ai decis să alegi acest software?

L: Aproape un an m-am chinuit cu un alt sistem care era mult prea mare pentru nevoile mele și destul de greu de folosit pentru mine. Mă simțeam prost de fiecare dată când le ceream ajutor așa că am plătit pentru un an și am sfârșit prin a nu-l folosi deloc. La un moment-dat am vărsat apa pe laptop și am decis să trec la un MacBook Pro care nu era compatibil cu vechiul meu sistem. Versum a fost literalmente primul software pe care l-am găsit online și mi-am făcut cont să-l încerc.

A: Care a fost principala zonă de interes pentru care ai avut nevoie de Versum?

L: Știam că stau foarte prost cu timpul datorită naturii afacerii mele. Controlul stocului și informațiile referitoare la achiziții nu erau tocmai administrate corect și până și clienții îmi spuneau că sunt surprinși că încă mai folosesc o simplă agendă când restul aspecteleor legate de afacerea mea erau modernizate. Mi-am dat seama că eram un fel de dinozaur încăpățânat așa că am hotărât să-mi depășesc frica de schimbare și să rezolv o dată și pentru totdeauna problema.

A: Cum au fost primele tale zile cu Versum?

L: Din momentul în care m-am conectat, a fost o experiență cu totul diferită. Mă simțeam ca un copil la școală, nepregătit pentru un test. Echipa Versum nu mi-a oferit șansa să îmi fac prea multe griji în privința asta, pentru că imediat ce prindeam puțin timp liber, Slawo mă îndruma telefonic și totul era atât de simplu de setat. Mai multe persoane din echipă mă contactau des să mă întrebe dacă am nevoie de ajutor și probabil cel mai incredibil lucru cu care m-au ajutat (cu care nu m-aș fi descurcat singură, cu siguranță), a fost să îmi urce direct tot stocul în platformă, ca să pot să mă apuc de treabă. Mă mișc destul de încet când vine vorba de urcare de date și probabil că mi-ar fi luat foarte mult timp și aș fi renunțat.

A: Ce folosiți cel mai des de la Versum?

L: Am renunțat la agenda și pix – acum toate programările sunt in Versum. Am tot stocul urcat cât și informațiile clienților și baze de date. Acum un an nu aș fi crezut că este posibil. Încă nu mi-am activat notificările prin mesaje text, dar urmează și asta. Am învățat totul în ritmul meu, dar știind că ajutorul este mereu la un apel depărtare. Întreaga echipă este extrem de prietenoasă și nicio cerința nu este prea mult. Simt că avem același etos în felul în care ne tratam clienții și ne construim afacerea cu integritate și multă muncă.

A: Există ceva anume în cadrul Versum care a schimbat modul în care lucrezi?

L: Toate aspectele și instrumentele de la Versum mi-au permis să economisesc timp și să lucrez mai eficient. Aspectul cu vânzarea de produse mi-a permis să fiu mai precisă cu reducerile și nivelul stocului și mi-a accelerat vânzările. Vreau să învăț cum să îl folosesc și mai departe de atât, dar simplul fapt că am reușit atâtea în scurt timp, fără să îmi întrerup activitățile vitale pentru afacerea mea, este uluitor.

A: Ceva sugestii pentru noi?

L: Țineți-vă de treaba bună și rămâneți accesibili afacerilor mai mici și celor cărora le este frica de tehnologie ca și mie.

Mai multe despre clinica Louise Sumner Skincare Expert aici: www.louisesumner.co.uk 

Vrei să îți administrezi salonul mai bine, la fel ca și Louise?

Incearcă Versum Gratuit

[Total: 0    Average: 0/5]