Ești în căutarea celui mai bun software pentru saloane de coafură?

Propriul salon de coafură a fost dintotdeauna visul tău, dar nimeni nu a menționat și activitățile cotidiene care vin odată cu el, nu-i așa? Gestionarea programărilor și a personalului, colectarea de statistici și lansarea campaniilor de marketing sunt doar câteva dintre sarcinile cu care te vei confrunta. Cu toate acestea, cu programul potrivit pentru salonul de coafură, poți automatiza cu ușurință sarcinile de rutină care consumă cel mai mult timp. Versum te va ajuta să gestionezi eficient toate sarcinile de zi cu zi, permițându-ți să te bucuri de munca ta și să-ți dezvolți salonul.

Câștigă timp cu ajutorul aplicației software pentru saloane ușor de folosit

Notificări automate pentru programări, programări online rapide, solicitări de recenzii de la clienți și marketingul automatizat sunt doar câteva dintre caracteristicile disponibile în Versum. Software-ul intuitiv pentru saloane de coafură va eficientiza toate sarcinile de zi cu zi, permițându-ți să fii mai rapid și oferindu-ți mai mult timp pentru clienții salonului tău – și pentru tine.

Save your time

Serviciu clienți îmbunătățit cu fișe client individuale

Cunoașterea clienților și a preferințelor acestora reprezintă cheia unui serviciu clienți ireproșabil. Cu ajutorul bazei de date electronice Versum, vei avea o perspectivă asupra informațiilor fiecărui client. Verifică cu ușurință toate serviciile și produsele preferate, formulele anterioare de vopsea de păr, fotografiile, notele și orice alte informații de care ai nevoie pentru a-l servi mai repede și mai eficient.

Controlează stocul și crește vânzările în salonul tău

Ține cu ușurință evidența vânzărilor, livrărilor și stocurilor de produse. Programul pentru saloane de coafură Versum, ușor de utilizat, poate chiar să estimeze consumul viitor al produselor din salon și să te informeze în cazul în care stocul este scăzut, astfel încât să plasezi comanda în timp util. Rapoartele automate, în timp real, îți oferă informații utile despre modificările stocurilor și veniturile generate, permițându-ți să păstrezi controlul afacerii tale fără prea mult efort. Cu un singur clic, poți genera și vizualiza cele mai importante date referitoare la salonul tău și datorită aplicației (disponibilă în curând), poți face verificarea de oriunde te afli. Pentru și mai multă comoditate, generezi și tipărești rapoarte ori de câte ori ai nevoie de ele, direct din sistem. Cu Versum, tot ce ai nevoie pentru gestionarea și urmărirea stocului este la doar un clic distanță!

Gestionează-ți angajații eficient

Versum este mai mult decât un simplu sistem de programări. Este o soluție completă de administrare a salonului de coafură care îți va oferi toate informațiile relevante cu privire la angajații tăi: numărul de programări, vânzările de produse, veniturile generate, timpul de lucru și orarul, comisioanele și chiar retenția clienților. Funcțiile avansate de securitate online precum modul de protecție a datelor personale ale clienților, restricțiile privind accesul angajaților, un jurnal de activități și altele asigură siguranța datelor tale. Cu astfel de opțiuni, poți chiar să pleci în vacanță și să lași salonul în mâinile echipei tale – cu Versum, poți observa tot ceea ce se întâmplă în salonul tău cu ajutorul funcției de acces online la distanță.

Notificări automate

Programări online

Controlul stocului

Recenzii automatizate

POS

Carduri cadou

Bacșisuri online

Integrare Social Media

Program de Fidelitate

Cum văd clienții noștri aplicația software pentru administrarea saloanelor de coafură Versum

Hair salon

Foarte ușor de utilizat, ușor de adaptat pe măsură ce salonul crește și evoluează. Styliști și alți angajați care nu au folosit niciodată un software pentru programări în salon consideră Versum prietenos și util. Cel mai avantajos beneficiu pe care-l câștig personal este timpul pe care-l folosesc pentru a mă concentra pe alte zone din salon, știind că Versum este exhaustiv.

Simon Bishop
The River Rooms, Marea Britanie

Cu toate că programatorul pe format de hârtie îi face pe mulți antreprenori să se simtă nostalgici, este un instrument depășit și greoi. Preia controlul sarcinilor manageriale, precum asupra gestionării programărilor, fișelor clienților, stocurilor și personalui cu un sistem de administrate al salonului de coafură online, intuitiv și fiabil. Redu rata de neprezentare prin notificări automate prin SMS și e-mail sau activează caracteristică de marketing automatizat care rulează automat campaniile pentru tine. Gestionează responsabilitățile zilnice cu ușurință, economisind timp prețios. Cu siguranță vei ști să profiți la maximum de timpul economisit!

Keen to try Versum?

Înregistrează-te pentru a testa gratuit acest software pentru salon

Înscrie-te pentru un tur ghidat și vezi toate beneficiile aplicației software pentru administrarea saloanelor Versum.

Testează gratuit