4 feluri în care să-ți transformi salonul în 2019

Prima parte a anului este perioada ideală pentru a începe să-ți îmbunătățești afacerea și să te pregătești pentru “sezonul încet” din vară.

Acum este momentul să-ți motivezi echipa, să-ți surprinzi clienții cu un nivel excepțional de servicii și să investești în soluții inovatoare care să-ți transforme fiecare client în parte într-unul fidel.

Cum să-ți crești randamentul în salon și să câștigi clienți noi? Am pregătit câteva propuneri pentru tine.

  1. Stăpânește arta planificării în avans

Lasă în urmă notițele scrise manual, calendarul de hârtie și toate greșelile care vin la pachet. Acesta este momentul ideal pentru a-ți îmbunătăți metodele de gestionare a timpului și pentru a oferi întregii echipe un confort și mai ridicat al muncii.

Cu un calendar electronic, pregătirea programelor de muncă va fi simplă și convenabilă, și cel mai important: odată stabilit un program, acesta poate fi ușor duplicat în următoarele săptămâni sau luni și modificat doar dacă este necesar.

  1. Împarte sarcinile mai eficient

Pe lângă gestionarea perfectă a timpului, o separare clară a responsabilităților este un alt aspect cheie al unei afaceri eficiente. Atribuie unui membru al personalului sarcina de a efectua o inventariere a stocului, în timp ce altul comandă cafea pentru clienți. Dacă angajații tăi știu ce au de făcut și când, lucrează mai eficient și fără stres inutil.

Cu ajutorul instrumentelor potrivite, atribuirea responsabilităților membrilor echipei devine floare la ureche.  În Versum, poți, de asemenea, să etichetezi fiecare sarcină cu un nivel adecvat de prioritate, astfel încât problemele cheie să nu fie uitate niciodată.

  1. Descoperă super-puterile unui recepționist virtual

Deși serviciul clienți se bazează, în cea mai mare parte, pe contactul direct cu aceștia, există aspecte de care nu trebuie să te ocupi neapărat în persoană.

De exemplu, procesele de rezervare și de confirmare a vizitelor sunt cel mai bine lăsate în “mâinile” recepționistului virtual. Este un sistem unic de rezervări, care funcționează non-stop și permite clienților să efectueze o programare online – și dacă vor să facă asta în afara programului de lucru al salonului. În timp ce calendarul se umple cu programări, te poți concentra pe furnizarea de servicii deosebite clienților care sunt deja în salon.

Sistemul va confirma automat programarea efectuată de client și va trimite un mesaj text sau email cu o zi înainte de vizită. Mulțumită recepționistului virtual, numărul de neprezentari este redus cu 70%.

  1. Introdu metode inovatoare de promovare

Activitățile de marketing te ajută să extinzi numărul clienților și să ai grijă de relațiile cu cei existenți.

Nu este nevoie să angajezi pe nimeni să-ți promoveze afacerea – instrumentele moderne pentru administrearea saloanelor te pot scuti și de asta.

Sistemul automat de promovare este un instrument util, care nu-ți lăsă clienții să uite de produsele și serviciile tale.

Acesta poate trimite mesaje clienților selectați pentru a le reaminti de ofertele tale și pentru a-i încuraja să revină. Menținerea unei relații strânse cu clienții nu a fost niciodată atât de ușoară!

Anul acesta este momentul să descoperi cât de plăcută poate fi administrarea unei afaceri în domeniul înfrumusețării. Cu funcții care te ajută să stăpânești planificarea, gestionarea echipei și marketingul salonului, ai în sfârșit timp pentru tine și clienții tăi.

Este simplu – descoperă Versum și transformă-ți salonul în 2019.

Vizitează www.versum.ro și începe 100% gratuit!

[Total: 0    Average: 0/5]