Câștigă atenția clienților cu email-uri gata făcute

Majoritatea oamenilor rețin mai multă informatie vizual – este un lucru bine cunoscut. Percepem lumea din jurul nostru în principal prin intermediul acestui simț. Oamenii de vânzări experimentați cunosc acest lucru și își bazează campaniile pe vizualuri interesante.

În comunicare, se introduc grafice apetisante pentru a-ți atrage atenția și apoi un slogan inteligent pentru a-ți pune imaginația la lucru. Un text simplu nu ar funcționa. Dacă vrei ca ofertele tale să iasă în evidență, trebuie să le faci mai atractive vizual.

Nu-ți face griji! Versum vine în ajutor! În sistem vei găsi numeroase șabloane pentru email-uri, create cu scopul de a-ți face clienții să reprogrameze. Cum ar trebui să folosești șabloanele?

Un pic din toate pentru toți

Știm ca fiecare nișă a industriei de înfrumusețare are nevoi diferite. De aceea am creat șabloane diferite pentru fiecare dintre specialități. Acestea sunt perfecte pentru

  • Frizeri
  • Experți în îndepărtarea părulu
  • Esteticieni medicali
  • Cosmeticieni
  • SPA
  • Terapeuți de masaj
  • Tehnicieni de unghii
  • Tehnicieni de gene
  • Saloane coafură
  • Specialiști machiaj

Personalizează

Poți personaliza cu ușurință șabloanele, fie rescriind complet cuprinsul lor sau doar prin înlocuirea câtorva elemente. Am pregătit exemple de text pe care le poți modifica ușor, adaptând șablonul cerințelor tale. De asemenea, există un loc special unde îți poți plasa logo-ul, astfel când mesajul va fi primit, clientul va știi instant de la cine este.

Încurajează clienții să reprogrameze

Vrei mai mulți clienți fideli? Trimiterea unui simplu text gol nu va avea succes, pentru că primesc foarte multe astfel de email-uri în fiecare zi. Dar, un mesaj cu o grafică elegantă, va atrage atenția instant. Amintește-ți că modul în care comunici cu clientul spune foarte multe despre salonul tău – textele simple spun “plictisitor și generic”, unde un grafic sofisticat aduce un aer de calitate și servicii premium. În domeniul înfrumusețării, cele mai mici detalii contează enorm!

Promovează ofertele speciale

Vrei să ademenești clienții oferindu-le ceva special? Vrei să crești vânzările în sezonul mort? Sau poate vrei să promovezi un nou tratament. Oricare ar fi motivul, scopul este să vorbești cât mai mult despre ceea ce ai de oferit și nu există o modalitate mai bună de-a face asta decât prin trimiterea unor mesaje atractive. Reține că o bucată de informație servită într-un mod interesant și creativ întotdeauna va părea mult mai tentantă.

Promovare mai eficientă

Ești singur și trebuie să te ocupi de o mie de lucruri în același timp? Nu ești singurul – numeroși deținători de saloane trebuie sa îndeplinească un număr foarte variat de sarcini – activitățile de marketing fiind incluse. Cu Versum poți automatiza o mare parte din ele. Sistemul se va ocupa de crearea rapoartelor financiare, controlul inventarului, managementului personalului, înregistrări detaliate ale clienților etc. Șabloanele de email deja făcute te vor ajuta să creezi oferte personalizate cu doar câteva clickuri, salvându-ți mult timp. Mai mult, Versum permite segmentarea campaniilor și poți trimite atât mesaje unice, cât și în masă.

Poți derula o campanie de marketing profesională fără resurse suplimentare, la fel de ușor ca și cum ai fi făcut asta toată viața. Încearcă gratuit Versum și nu-ți mai face griji cu privire la concurența pentru atenția clienților o dată pentru totdeauna!

Încearcă Versum Gratuit

[Total: 0    Average: 0/5]