Cum să încurajezi bărbații să îți viziteze salonul

Clientela din domeniul saloanelor de păr și de înfrumusețare se schimbă și se dezvoltă la fel de dinamic ca și saloanele și specialiștii care lucrează acolo. În prezent, lumea îngrijirii și înfrumusețării profesionale este deschisă nu numai femeilor, iar tot mai mulți bărbați sunt atrași de ideea de a face parte din ea. Cum poți să iți faci mesajul auzit pentru a atrage și bărbați?

Atunci când cauți modalități de creștere a procentului masculin al clientelei, în primul rând, ar trebui să te gândești bine la specificul acestui grup țintă. Este încercarea de a comunica cu bărbații în același mod ca și în cazul femeilor justificată și rezonabilă? Desigur că nu!

Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus

Nu este o revelație că femeile și bărbații au o natură fundamental diferită – atât în ​​sfera mentalității, cât și în cea fizică. Prin urmare, un fapt incontestabil este că nevoile și preferințele lor în coafură și frumusețe sunt, de asemenea, diferite.

Din acest motiv, pentru a convinge bărbații să facă vizite regulate la salonul tău, trebuie să iti adaptezi în mod corespunzător serviciile și portofoliul de produse, dar și să realizezi o comunicare corectă cu aceștia. Cu toate acestea, primul pas este să iti îndrepti eforturile spre a îi face atenți despre existența ta și pentru a-i încuraja să își programeze prima vizită.

Cum se poate face acest lucru?

Ambasadorii de brand

Dacă ești norocos să ai un grup solid de clienți satisfăcuți de sex feminin, este avantajos să “profiți” de sprijinul lor și să-l utilizezi în a face recomandări prietenilor de sex masculin și membrilor familiei.

Cum faci acest lucru? Reamintindu-le că ori de câte ori își doresc să ofere tratamente de îngrijire adresate partenerilor, părinților și fraților, salonul tău trebuie să fie primul la care se gândesc. Când desfășori o campanie de acest tip, de mare ajutor sunt instrumentele Versum, care facilitează trimiterea mesajelor și care te asigură că sunt trimise exact persoanelor cărora li se adresează.

De o importanță esențială pentru aceste tipuri de activități este, fără îndoială, conținutul mesajelor trimise. Pentru a încuraja în mod eficient clienții de sex feminin să intre în rolul unui ambasador de brand, acestea trebuie sa fie recompensate în mod adecvat pentru implicarea lor. Asta poate însemna o reducere atractivă pentru serviciile pe care le furnizezi sau puncte suplimentare într-un program de loialitate, care se adaugă după încheierea unei vizite facute pe baza unei recomandări.

Puterea incontestabilă a Internetului

O modalitate excelentă de a-ți promova produsele și serviciile concepute pentru bărbați este utilizarea site-urilor web și a site-urilor de social media. Posibilitățile sunt nesfârșite.

Poți să oferi informații despre o ofertă specială pentru bărbații care își rezervă prima vizită, promoții sub formă de reduceri pentru Ziua Tatălui sau Ziua Națională a Prietenilor sau poți publica fotografii cu înainte și după, pentru ca persoanele să devină conștiente cât de mult își pot îmbunătății aspectul printr-o simplă vizită.

Stocarea fotografiilor clienților de sex masculin utilizând registrele clienților, care arată schimbările pozitive ale aspectului lor, va contribui, fără îndoială, la întărirea loialității bărbaților care vizitează salonul tău și îi va încuraja să programeze în viitor alte ședințe.

Datorită instrumentelor disponibile în software-ul de management pentru saloane Versum, dobândirea de noi clienți și pregătirea unei comunicări personalizate este în prezent mai ușoară ca niciodată. Posibilitățile legate de dezvoltarea unor campanii promoționale creative și eficiente – ca urmare a faptului că sunt adresate în mod corespunzător grupului țintă selectat – așteaptă să fie descoperite .

Singura constrângere este propria noastră imaginație.

Încearcă Versum Gratuit

[Total: 0    Average: 0/5]