Cum să-ți planifici în avans campaniile promoționale pentru salon.

Planificarea în avans a campaniilor promoționale pentru întregul an, ar putea părea copleșitoare; nici măcar nu știm ce ne așteaptă mâine! Vestea bună este că defapt durează foarte puțin și îți va salva timp și câștiga clienți în proces.

Acest tip de planificare anticipată te va ajuta să te concentrezi asupra muncii, în special în timpul sezonului aglomerat. Planifici o campanie de promovare pentru Paște? Începe din februarie sau martie – cu un calendar totul este la îndemână!

Utilizează un calendar cu sărbători populare și distractive

O idee bună pentru organizarea campaniilor promoționale ale salonului este activarea acestora atunci când clienții ar putea fi cel mai interesați de ele – atunci când caută cadouri, doresc să arate cel mai bine sau doar să se relaxeze în timpul unui tratament. Există mai multe sărbători (unele mai populare decât altele) decât îți poți imagina.

IanuarieZiua Unirii Principatelor Române
FebruarieDragobetele
MartieZiua Femeii
Ziua Mămicii
AprilieZiua Păcălelilor
Sărbătorile Pascale
MaiZiua Muncii
Ziua Tatălui
Ziua Starwars
IunieZiua Copilului
Ziua Eroilor
Rusalii
Ziua Tricolorului
IulieZiua Internațională a Glumelor
Ziua Internațională a Prieteniei
Ziua Imnului Național
AugustAdormirea Maicii Domnului
SeptembrieZiua Internațională a Frumuseții
OctombrieHalloween
NoiembrieBlack Friday
Cyber Monday
Sf. Andrei
DecembrieZiua Națională a României
Ziua Constituției
Sf. Nicolae
Crăciun
Ajunul Anului Nou

 

Planifică timpul liber

Ideile de campanii promoționale sunt nesfârșite – nu trebuie să te limitezi la cele mai populare sărbători, precum Dragobetele. Planifică ceva pentru o sărbătoare mai puțin convențională, ca “Ziua Prieteniei”. Încurajază clienții să achiziționeze vouchere cadou pentru prietenii lor sau pregătește oferte de tip 1 + 1. Clienții fideli vor aprecia aceste oferte excelente și poți astfel chiar să câștigi clienți noi.

Salonul tău este important, dar ai nevoie și de o pauză! Gândește-te în avans când vrei să mergi în vacanță sau să iei o zi liberă în plus. Dacă intenționezi să îți iei mai mult timp liber de la salon, asigură-te că îți anunți clienții. Trimiterea unui mesaj text în masă sau a unui e-mail este suficientă, iar clienții vor aprecia efortul.

Cu Versum, planificarea următoarei campanii promoționale este mai ușoară decât pare. Poți să printezi vouchere cadou, să îți anunți clienții de perioadele promoționale sau când închizi pentru vacanța – totul într-un singur loc.

Planificarea în prealabil te salvează cu siguranță de stres și surprize neplăcute. În plus, este o tactică rapidă care poate să îți crească semnificativ numărul de clienți.

Încearcă Versum gratuit

[Total: 0    Average: 0/5]