Fă-ți clienta să se simtă ca o regină

Când vine în salon, clienta își dă jos haina și o schimbă cu straie regale. Acum că sunt pe terenul tău este timpul ca ei să se simtă ca regi și regine ce primesc o experiență încântătoare. Acest concept de customer service este deseori înțeles greșit – nu este vorba despre slugărnicie și a permite clienților să întreacă măsura, ci este despre a le oferi o experiență atât de remarcabilă încât vor dori imediat să reprogrameze. Hai să aflăm cum putem fi siguri că ei se vor întoarce înapoi la castelul tău, astfel plata lunara transformându-se fără îndoială într-una regală.

Regina a ajuns

Când un client vine în salon pentru a programa o vizită este foarte important să îi acordați atenție. O simplă ridicare de sprâncene poate avea un impact enorm asupra percepției noului client asupra salonului. Chiar dacă recepționista (sau tu personal) vorbește cu un alt client, ar trebui să creeze un contact vizual cu noul client și să îi zâmbească, lăsându-l să înțeleagă că prezența lui a fost notată și că va fi îndrumat în scurt timp. Este un gest simplu dar arată politețe și profesionalism. Mai mult, când este tratat așa șansele ca să se răzgândească și să plece se reduc dramatic – deja au creat o conexiune cu voi.

Ceai pentru alteța sa

Acum, înainte ca tratamentul să înceapă trebuie să faci clientul să se simtă ca și cum cineva are grijă de el. Totul stă în lucrurile mici, aparent irelevante – luarea hainei acestuia, oferirea de ceai sau cafea, întrebat dacă temperatura este în regulă, conducerea acestora către scaun, s.a.m.d. În general cu cât întrebi mai multe despre preferințe, cu atât mai bine. Scopul este să îi oferi o experiență cât mai personalizată. Nu uita să notezi toate aceste informații, este esențial să poți recrea aceleași condiții și la următoarea vizită. Folosește software-ul de salon pentru a ține evidența – Versum permite adăugarea de notițe la profilul clienților. Uită de sticky notes și documente din hârtie. Toate datele vor fi stocate în siguranță.

Oferă tratament regal

La propriu și la figurat – doar au venit pentru servicii extraordinare! În timpul procesului, asigură-te că nu te abții din punerea de întrebări – cere-le părerea. Să le afli istoricul tratamentelor și al rutinei de îngrijire este important, dar mai important este să afli ce le place la parul lor, ce stil preferă, ce probleme au, s.a.m.d. Notează cu atenție aceste detalii în software-ul salonului – nu știi când vei avea nevoie de ele.

Trimite o scrisoare nobilă

Clientul a plecat acasă mulțumit de serviciu? Superb, dar munca ta nu se termină aici! Acum ai posibilitatea de a folosi informația notată pentru a extinde ofertele.
Trimite-i clientului un mesaj în care îi mulțumești pentru vizită. Nu uita să-i rogi să îți lase un review și menționează cât de importantă este opinia lor.
Notează-le ziua de naștere și trimite-le urări personalizate! Menționează că le-ai pregătit ceva special pentru următoarea lor vizită. Având toate datele despre preferințele lor, le poți crea un cadouaș drăguț doar cu produsele pe care ei le preferă – vor fi foarte încântați.
Consideră sa iei addon-ul de automatizare al marketing-ului pentru softul Versum. Este o funcție avansată care analizează istoricul programărilor si decide când să trimită mesaje personalizate – complet automat. Clienților le plac abordările personalizate – vor aprecia că ți-ai amintiti sa le aranjezi rădăcina, sau oferta specială pentru tratamentul lor preferat!

Arată-le clienților tăi cât de mult apreciezi loialitatea și încrederea lor. Desigur, nu este ușor să reții toate aceste detalii, când ai atât de mulți clienți – datorită acestui lucru ar trebui să iei în considerare un asistent digital. Tu doar te ocupi de vorbit sau ascultat în timp ce Versum se ocupă de date. Cu funcția de automatizare marketing, mesajele sunt trimise fără ca tu să apeși vreun buton. Versum este viitorul softurilor de salon – încearcă asta și multe alte funcții acum!

Încearcă Versum Gratuit

[Total: 0    Average: 0/5]