Top 5 motive 37.000+ specialiști consideră Versum cea mai bună platformă pentru saloane

Domeniul înfrumusețării este unul dintre cele mai competitive în existență. Nu e de mirare, astfel, că prețurile atractive și personalul calificat sunt doar punctul de plecare pe calea spre success. Cu toate acestea, e nevoie de mult mai mult pentru a crește și prospera.

Pentru a asigura o gestionare eficientă a salonului și o creștere constantă a afacerii, ai nevoie de și cea mai bună platformă pentru saloane.

Peste 37.000 de saloane de coafură, cosmetică sau SPA, precum și alți furnizori de servicii, au decis să utilizeze Versum.

Dacă i-ai întreba care sunt motivele pentru care consideră că Versum le face viața mai ușoară, cele mai populare răspunsuri sunt enumerate mai jos.

1. Ușurința de utilizare

Dacă folosești un software de management al salonului care necesită mult prea mult timp, atunci, cel mai probabil, ești mai bine fără.

Versum a fost conceput special, tocmai să elimine această problemă, fiind extrem de intuitiv și ușor de utilizat.

Cu Versum, adăugarea programărilor durează câteva secunde și același lucru poate fi spus despre majoritatea funcțiunilor oferite, precum generarea de rapoarte financiare, inventar sau programul angajaților.

În timp ce este foarte ușor de utilizat, Versum îți oferă și toate instrumentele de care ai nevoie pentru a-ți administra cu succes afacerea, de la funcționalități de marketing, până la management & contabilitate.

2. Adaptat nevoilor tale

De-a lungul timpului, am adăugat funcționalități care să facă viața mai ușoară oricărui manager sau proprietar de salon.

Fiecare funcție în parte a fost gândită împreună cu specialiști în domeniu, sau la cererea acestora.

De aceea, tot ce găsești în Versum este special conceput să ajute saloanele să crească, răspunzând direct nevoilor unice ale acestei industrii.

3. Securitatea datelor

Securitatea datelor este prioritatea numărul unu pentru Versum.

Pe lângă măsurile standard de securitate comune pentru majoritatea sistemelor de cloud, inclusiv criptarea datelor și nivelurile de acces ale utilizatorilor, Versum este echipat cu instrumente care îți oferă mai multă siguranță și control asupra datelor: modul de protecție a datelor clientului, jurnalul activității angajaților, etc.

4. Instrumente eficiente de marketing

Să recunoaștem: nu toată lumea are specializare în marketing. Și chiar și specialiștii au nevoie de inspirație uneori.

Când cauți cel mai bun software pentru salonul tău, verifică ce instrumente de marketing oferă.

Cu ajutorul Versum, poți să scazi rata de neprezentare semnificativ, să îți crești baza de clienți, să îi loializezi pe cei vechi și să obții mai multe recenzii.

Cum?

Este simplu – cu o gamă variată de funcționalități precum programul de loialitate sau cel de automatizare a marketing-ului, Versum te ajută să faci în câteva minute ce ți-ar lua ore sau chiar zile să faci pe cont propriu.

5. Acces 24/7 de oriunde

Versum este accesibil 24/7 din orice locație și de pe orice dispozitiv cu acces la internet. Acest lucru îți permite să obții informații în timp real de oriunde – fie din vacanță, fie din vârful patului în ziua ta liberă.

Echipa va putea să se conecteze, folosind conturile proprii (cu acces restricționat sau extins, depinde de tine) pentru a-și vedea și pregăti programele de muncă. Tu decizi la ce date au access și ce pot să facă în cadrul platformei. Convenabil și sigur.

Încă nu te-am convins?

Ok, titlul spune „top 5 motive”. Destul de corect.

Nu putem să încheiem fără să menționăm măcar mesajele automate de confirmare a programărilor care reduc rata de neprezentare sau raportarea în timp real care îți permite să fii la curent cu situația saloului tău oricând.

În schimb, poți să îți creezi un cont gratuit să vezi toate funcționalitățile și să le pui la lucru pentru creșterea salonului tău. Fără taxe ascunse, simplu și ușor. La fel ca utilizarea platformei Versum.

Încearcă Versum Gratuit

[Total: 0    Average: 0/5]